06-24 ay Anneli Oyun Grupları (Psikolog Yönetiminde)

Kiddy Family Club Türkiye' de ilk ve tek olan pgems sistemi doğrultusunda ;

Şube ve üslerimizde psikolojik ve gelişimsel erken müdahale amaçlı gruplarımızda çocuklarımızı fiziksel ve ruhsal olrak gözlemlemek, etkileşiminizi incelemek, desteklenmesi gerekilen alanları keşfederek ebeveynlere bu konularda doğru yol haritası sunmak amacıyla içerikleri yapılandırılır.

Grup sürecinde ve bitiminde hayat boyu ebeveyn akademisi programı üyeliği ile online olarak uzmanlarımızın takibinde eğitimlere katılıp danışmanlık alabilirsiniz. Grup bitiminde ebeveyn akademisi üyeliği ile hayat boyu ergenliğe kadar uzman klavuz olarak yol arkadaşınız olmaya devam ediyoruz.

*06 ay-24 ay anneli oyun grubu ve 24- 36 ay ebeveynsiz oyun grubu,

*3-5 yaş, 6-8 yaş, 9- 12 yaş ve 13 yaş üstü ergenlik süreci dahil olmak üzere çocuk psikolojisi, ve gelişimini takip ederek erken müdahale amacıyla oluşturulmuş özel programlardır.

 Anne-çocuk ilişkisi açısından oyun gruplarının faydası birlikte geçirilen kaliteli zamanın artması, ebeveynin gelişim sürecindeki aşamalar hakkında bilgi sahibi olması ve anne-çocuk ilişkisinin sağlamlaşacak olmasıdır. Bu durumda anne-çocuk arasındaki aşırı bağlanmanın, çocuğun annesi ile inatlaşmasının ve davranış problemlerinin önüne geçilecektir.

Okula başlama sürecinde sağlıklı ayrılma gerçekleşecektir. Oyun gruplarımızda, çocukların zihinsel, fiziksel, sosyal, duygusal ve dil gelişim alanlarına yönelik her hafta zengin içerikli programlarla, haftanın konusuna uygun farklı aktiviteler yapılmaktadır. Programlarımıza 3 aylık olarak kayıt alınarak başlangıç öncesi gelişim testleri uygulanmaktadır.

Hayat boyu aile danışmanlığı sistemimiz de ise ebeveynlik akademizin işleyişi doğrultusunda gruplarla birlikte aile eğitimlerinden ebeveynler mezun edilmektedir.

Sistematik takip ve değerlendirmeler sonucunda bilimsel çalışmalarla sistemin amacına yönelik çalıştığı kanıtlanmaya başlamıştır.

Sistemimiz hakkında detaylı bilgi almak pgems ebeveyn danışmanlığı nedir bu sayfamızı okumanızı tavsiye ederiz.

Ebeveyn Akademi kamplarımıza katılmak isterseniz www.pgemsebeveynleri.com.tr sayfamızı inceleyebilirsiniz.