Doğuma Hazırlık Eğitiminden Fazlası

Doğuma ve ebeveynliğe hazırlık akademisinın amacı; anne baba olma yolunda atılan ilk adımda öncelikle kendi iç dinamiklerine yönelik keşife çıkarak, onları gebelik dönemi ve doğum sonraı bekleyen sürece bilinçli olarak her durum ve koşula hazırlıklı olmalarını sağlamak, gebelik sürecini rahat, keyifli, doğru adımlarla hem ebeveynlerin hem de bebeklerinin psikolojik ve fizyolojik sağlıklarını korumak, desteklemek için uzmanlarımız ile doğuma kadar ve sonraki olan süreçte birlikte yol almaktır.

       PGEMS Kiddy Family Club Hayat Boyu Ebeveyn Akademisinin, Doğuma ve Ebeveynliğe Hazırlık programı evrensel ve bilimsel kanıtlanmış çalışmaları baz alarak uluslararası standartlarda uzman ekibimiz tarafından hazırlanmıştır, Program içerikleri ülkemizin psikososyal ve kültürel özellikleri dikkate alınarak oluşturulmuştur. Her yeni kanıta dayalı çıkan bilimsel çalışmaların sonucuna ve ihtiyaçlara göre güncellenmektedir.

         Temel Doğuma ve Ebeveynliğe Hazırlık Eğitimi programı, sistemimizde altı (6) uzman (Psikolog/Aile Danışmanı, Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı, Ebe, Doula, Beslenme Uzmanı ve Hamile Yogası Eğitmeni) tarafından verilmektedir.  

İçerikler ve Detaylarla ilgi Bilgiler için Aşağıdaki Konu Başlıklarını İnceleyebilirsiniz.

Doğuma ve Ebeveynliğe Hazırlık Akademisi

Detaylar için Tıklayınız.

İlk 1000 Gün Ebeveyn Akademisi
Hamile Yogası
Bebek Bakımı Eğitimi
Emzirme Eğitimi
Hamile ve Bebeklerde İlk Yardım Eğitimi
Gebe Psikolojisi (Doğum Korkusu)
Gebelik Dönemi Beslenme Eğitimi
Gebe Pilatesi
Ücretsiz Gebe Destek Çemberi
Hamile,Anne Bebek Alışverişi Doğru Ürün Tercihi Kullanımı Eğitimi